Kuinka saada todellisia tuloksia urheiluvedonlyönnissä: opas

Urheiluvedonlyönti on kiehtonut ihmisiä jo vuosisatojen ajan. Urheiluvedonlyönti on yleisnimitys vedonlyöntityypille. Urheiluvedonlyönnissä yksinkertaisimmillaan lyödään vetoa jonkin tapahtuman, usein urheilun, lopputuloksesta. Vedonlyönnissä kiehtoo mahdollisuus voittaa rahaa. Lisäksi vedonlyönti tuo oman jännityslisän urheilutapahtuman seuraamiseen.

Urheiluvedonlyönnissä lyödään vetoa urheilutapahtuman lopputuloksesta. Yleensä vedonlyöntiä pelataan suosituimpien lajien ja sarjojen kohteisiin. Vedonlyöntiä pelataan jalkapalloon, jääkiekkoon, tennikseen, koripalloon, formuloihin ja niin edelleen.

Suomessa urheiluvedonlyöntiä järjestää Veikkaus. Mutta sen lisäksi on olemassa ulkomaisia sivustoja, joilla voi pelata urheiluvedonlyöntiä. Suomessa yleisiä urheiluvedonlyönnin pelejä ovat esimerkiksi pitkäveto. Pitkävedossa voi pelata joko yhden ottelun tai sitten useamman ottelun voittajaa. Ottelun tapahtumille on asetettu kiinteät kertoimet. Mahdollinen voitto voi olla suurikin.

Toinen suosittu urheiluvedonlyönnin muoto on tulosveto. Tulosvedossa vedonlyönnin kohteena on yksi ottelu, ja tulosvedossa lyödään vetoa ottelun täsmällisestä tuloksesta. Ottelun oikean tuloksen veikkaaminen on tietenkin paljon vaikeampaa kuin pelkän voittajan veikkaaminen.

Moniveto on tulosvedon kehittyneempi versio. Monivedossa lyödään vetoa usean, esimerkiksi kolmen, ottelun täsmällisestä tuloksesta. Monivedossa voiton kerroin ja voittosumma voi kasvaa hyvin suureksi. Monivedossa kiehtoo juuri mahdollisuus saada todella suuria voittoja.

Yksi Suomessa suosittu vedonlyöntimuoto on vakioveikkaus. Talvikaudella vakioveikkauksessa lyödään vetoa Englannin Valioliigan ja Mestaruussarjan otteluista. Vakioveikkauksessa on 13 kohdetta, joten tutkittavaa riittää. Ei todellakaan ole helppoa saada 13 ottelun tulosta oikein. Vakioveikkauksessa voi olla myös 12 kohteen jääkiekkovakio, jossa pelin kohteena on kotimainen Liiga, SHL ja Mestis. Vakioveikkauksen oikein saaminen on haasteellista, mutta vedon osuessa voitto on suuri.

Mutta kuinka saada todellisia tuloksia urheiluvedonlyönnissä. Ajan mittaan voittava pelaaminen edellyttää vedon lyömistä ylikertoimisten kohteiden puolesta. Ylikerroin on se, mitä vedonlyönnissä haetaan. Ylikerroin tarkoittaa, että kertoimen ja todennäköisyyden kertoma on yli yhden. Koska urheiluvedonlyöntiä lyödään ”taloa vastaan”, eli vedonlyöntialusta on määritellyt kiinteät kertoimet kohteille, niin ylikerroin tarkoittaa, että vedonvälittäjä on tehnyt virheen.

Voitollinen vedonlyönti on kuitenkin mahdollista. Yksi merkittävä asia, minkä vuoksi pelaajalla on etu vedonlyönnissä, on se, että vedonvälittäjän on avattava kohteet aikaisessa vaiheessa. Vedot ovat pelattavissa useita päiviä ennen varsinaista tapahtumaa. Odottamalla tietoa ottelua edeltävistä viime hetken tapahtumista, kuten pelaajien poisjäänneistä, voi saada merkittävää etua vedonvälittäjään nähden. Kertoimet eivät ota huomioon viime hetken tietoa.

Toinen mahdollisuus saada etu vedonvälittäjään on keskittyminen johonkin tiettyyn lajiin tai sarjaan. Keskittymällä yhteen lajiin ja keräämällä paljon tietoa siitä, pystyy ymmärtämään juuri tämän sarjan otteluiden tapahtumat todella hyvin. Tämä on selkeästi edellytys urheiluvedonlyönnissä menestymiseen.

Kolmas urheiluvedonlyönnissä menestymisen edellytys on kurinalaisuus. Voittaakseen vedonlyönnissä täytyy olla ehdottoman kurinalainen. Huonot, esimerkiksi päihtyneenä tehdyt, vedot vievät kannattavuuden pois. Vedonlyönnissä täytyy kehittää oma systeemi, ja tätä systeemiä täytyy noudattaa kurinalaisesti.

Kassanhallinta on hyvin tärkeä osa voitollista urheiluvedonlyöntiä. Kassanhallintaan on kehitetty erilaisia systeemejä, kuten Kellyn kaava. Vedonlyönnissä on tärkeää suojella omaa kassaa ja välttää kassaan nähden liian suuria vetoja.

Bonukset ovat hyvä asia vedonlyönnin kannalta. Monet urheiluvedonlyöntisivustot tarjoavat erilaisia bonuksia uusille ja vanhoille pelaajille. Nämä bonukset kannattaa hyödyntää.

Vihjeet ovat hyvä tietolähde vedonlyönnissä. Vihjeet ovat asiantuntijoiden antamia neuvoja ja perusteltuja veikkauksia jonkin ottelun tuloksesta. Vihjeitä kannattaa seurata ja ne kannattaa ottaa huomioon omassa vedonlyönnissä.

Monilla vedonlyöntialusoilla voi pelata muitakin pelejä kuin urheiluvedonlyönti. Alustoilla on kasinoiden pöytäpelejä ja kolikkopeliä. Kannattaa käydä tutkimassa mitä muita pelimuotoja urheiluvedonlyönnin lisäksi on tarjolla.

Jätä kommentti