Mitä ovat nikotiinipussit ja sopivatko ne joogaajalle?

Nikotiini nuuska tai Nikotiinipussit ovat nikotiinituote, joka ei sisällä lainkaan tupakkaa.

Ruotsalaiset ovat jo vuosia kuluttaneet tupakkaa sisältävää nuuskaa. Pieninä annoksina, jotka asetetaan huulen alle. Tämä tuote tunnetaan paremmin nimellä ”Nuuska”. Nikotiinipussi on hyvin erilainen versio klassisesta nuuskasta.

Valmistajat ovat onnistuneet poimimaan nikotiinin tupakkatehtaalta. Tämän avulla he mahdollistivat nikotiinipussien luomisen erilaisilla täyteaineilla, aromilla ja tietysti nikotiinilla. Tämä uusi tapa nauttia nuuskasta iski sointuun ruotsalaisyleisön keskuudessa. Siitä lähtien nikotiinipussit ovat lähteneet voitokkaalle laajentumiselle ympäri maailmaa.

Onko nikotiinipusseista apua tupakoinnin lopettamisessa?

Olemme puhuneet tästä asiasta monien asiakkaidemme kanssa. Tähän mennessä olemme oppineet, että onnistumisia on paljon. Tarinoita ihmisistä, jotka päässeet irti savukkeista, nikotiinipussien avulla. yksi asia on kuitenkin varma, joogaajalle tai urheilijalle nikotiinipussit ovat tupakkaa parempi valinta.

Yksi vastaus, joka pistää esiin, on se, kuinka nopeasti he muuttavat tapojaan. Kun kysyimme asiakkailtamme heidän henkilökohtaisia pohdintojaan siirryttäessä tupakasta nikotiinin nuuskaan. Heidän vastauksensa vaihteli terveemmään, ei huonoon hajuun sekä hengityksessä että vaatteissa. Ei ärsytystä heidän kurkussaan eikä enää ärsyttää ympäristöään savulla.

Ketkä valmistavat nikotiinipusseja?

Nikotiinin nuuskaa valmistavassa liiketoiminnassa on monia yrityksiä. Swedish Match, British American Tobacco, AG Snus, Skruf Snus, Nuuskaministeriö, Nordic Snus. Ja monet muut ovat kaikki suuria tämän tuotteen tarjoajia.

Valittavana on lukuisia makuja, joilla on erilainen vahvuus sekä nikotiinitasossa että maussa. Näiden jättissä on variaatioita, ja löydät varmasti suosikkisi.

Onko nikotiinipussit haitallisia?

Nikotiinipussit sisältävät nikotiinia
joka on erittäin riippuvuutta aiheuttava aine ja voi olla haitallista, kun sitä käytetään runsaasti.

Nikotiinia käytettäessä on tutkimuksia sekä hyödyistä että vaaroista. Joten suosittelemme, että jos sinulla on jonkinlainen sairaus. Ota aina yhteys lääkäriisi ennen nikotiinivalmisteiden käyttöä.

Mitkä ovat hyödyt verrattuna muihin nikotiinituotteisiin?

Nikotiinin nuuskan käyttö on helppokäyttöistä, eikä se häiritse ympäristöäsi vaarallisella savulla, kuten savukkeet tekevät.

Jos tätä verrataan höyrytuotteisiin, nikopussissa on paljon vähemmän haitallisia kemikaaleja. Verrattuna siihen, mitä saat höyrytuotteen käytöstä. Mutta tärkein etu, jos verrataan tupakkatuotteisiin. Onko tupakkaan haitallisten aineiden puuttuminen. Joten lyhyesti sanottuna kaikista tupakka- ja nikotiinituotteista.
Nikotiinin nuuska on ylivoimaisesti paras ja vähemmän haitallinen tapa nauttia nikotiinia.

Jätä kommentti