Jooga tarvikkeet – 10 tärkeintä varustetta

Kuten mikä tahansa treeni, joogassa on hyötyä erilaisista tarvikkeista ja varusteista.

Aloittelijalle jooga tarvikkeet eivät ole välttämättömiä. Hätätapauksessa voit käyttää kotitaloustavaroita, kuten tyynyjä ja huopia, apuna.

Jotta saat kaikki joogan hyödyt, jooga tarvikkeet ovat kuitenkin ehdottomat

Tämän artikkelin jooga tarvikkeet tekevät joogasta nautinnollisempaa ja jopa helpompaa

Joogapolsteri

Tämä on restoratiivisen joogan monikäyttöisin tarvike. Se on suorakaiteen muotoinen tyyny, joka tarjoaa tukea erilaisiin sydäntä avaaviin ja alaselkää pidentäviin asentoihin.

Joogapeitto

Meksikolaistyyliset jooga peittot ovat raskaita ja kestäviä. Niistä on hyötyä joogassa, sillä ne tarjoavat lisätyynyä pään taakse ja polvien alle. Joogapeittoja voi käyttää myös lisäpainona keholle maadoittamaan ja rauhoittamaan hermostoa. Ne pitävät sinut lämpimänä, jos sinulla on taipumus vilustua tehdessä jooga asentoja aikana.

Joogapalikat

Joogapalikat ovat vaahtomuovia, puuta tai korkkia. Tietyissä jooga-asennoissa, kuten sydämen tai lonkan avaajissa, kaksi palikkaa (samaa materiaalia) voi tarjota tukea kehollesi. Valitun materiaalin tyyppi riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi. Voit halutessasi kokeilla eri tyyppejä, ennen kuin päätät, mikä on sinulle sopiva.

Joogahihnat

Joogahihnat ovat käteviä, kun venytät jalkojen takaosaa, kuten makuuasennossa kädestä isoon varpaaseen -asennossa. Nämä hihnat toimivat käsivarsien jatkeena ja yhdistävät kehon alapuoliskon tietyissä venytyksissä.

Hiekkasäkit

Joogahiekkasäkit lisäävät painoa asentoihin. Ne voivat myös lisätä maadoittumisen tunnetta monissa restoratiivisissa joogaposeerauksissa.

Silmätyyny

Silmätyynyt asetetaan silmien päälle jooga-asentojen aikana. voivat auttaa joogaa harrastavaa sulautumaan syvemmälle asentoihin vaimentamalla (silmien avautumisen aiheuttamat) aistihäiriöt. Usein laventelin tuoksuiset silmätyynyt tuovat mukavan ripauksen rauhoittavaa ja rentouttavaa aromaterapiaa joogaharjoitukseen.”

Joogamatto

Vaikka voit maata matolla tai lattialla, joogamatot tekevät joogasta mukavampaa. Ne toimivat myös hyvin muiden tarvikkeiden, kuten bolsterien, kanssa, jotka saattavat liukua lattialla.

Eteeriset öljyt

Aromaterapia vie restoratiivisen joogan harjoittelun aivan uudelle tasolle. Kokeile rauhoittavia ja rauhoittavia tuoksuja, jotka edistävät rentoutumista, kuten laventelia, vaniljaa, ruusua ja jasmiinia.

Mukavat joogavaatteet

Toki voit joogata verkkareissa tai shortseissa. On kuitenkin paljon hauskempaa ja mukavampaa joogata vaatteissa, jotka on suunniteltu erityisesti sitä varten.

Rentouttava joogamusiikki

Tee joogasta entistäkin nautinnollisempaa ja rentouttavampaa kuuntelemalla joogamusiikkia, kun vajoat asentoihin.

Jätä kommentti